VVD Raalte staat stil bij unieke prestatie wethouder Melenhorst

© VVD Raalte

Maandag 12 juli heeft de VVD op een drukbezochte VVD-bijeenkomst wethouder Melenhorst in het zonnetje gezet. Tot vorig jaar haalde nog nooit een wethouder van de gemeente Raalte de landelijke top 50 van de lijst ‘Beste lokale bestuurders’, een prestigieuze verkiezing onder de bijna 2000 bestuurders (gedeputeerden, Commissarissen van de Koning, burgemeesters, waterschapsbestuurders en wethouders) in Nederland.

In 2020 werd Dennis Melenhorst voor het eerst door zijn medebestuurders in het land gekozen tot deze top 50; begin dit jaar werd duidelijk dat ook dit jaar de VVD wethouder een plek bij de beste bestuurders van Nederland had bemachtigd.

Wethouder Melenhorst kreeg bloemen overhandigd van de heer Piet Pont, erelid van VVD Raalte en eerder ruim 18 jaar raadslid. “Twee keer op rij in de top 50, een unieke prestatie van onze wethouder, en ongekend in de historie van Raalte” aldus Piet Pont.

Dennis Melenhorst heeft eerder uit handen van het adviesbureau Necker van Naem (dat de jaarlijkse verkiezing in opdracht van Binnenlands Bestuur uitvoert) een toelichting mogen ontvangen: “De deskundigheid en daadkracht van wethouder Melenhorst worden gezien door vele medebestuurders. Hij zet het bedrijfsleven echt op de kaart binnen onze gemeente en regio. De wethouder is enorm betrokken en zet al zijn ervaring en kennis in om de economie binnen Raalte én regio naar een hoger plan te trekken”.