Raalte roept op mee te doen aan Serious Request

Interessant? Deel het artikel

serious request

Op zondag 22 december komt Serious Request naar Raalte! Zes NPO 3FM-dj’s lopen in de week voor kerst van Goes naar Groningen voor het Rode Kruis. De opbrengst gaat naar slachtoffers van mensenhandel. Zondagavond wordt op de Plas in Raalte een chequepoint ingericht waar de DJ’s van team wisselen, en waar iedereen zijn of haar cheque voor het Rode Kruis kan inleveren. In de gemeente Raalte zijn al diverse acties gestart. Doe ook mee en meld jouw actie aan via npo3fm.nl/seriousrequest.

Door coomunicatie van de gemeente Raalte

Ambtenaren van de gemeente Raalte sluiten in Deventer bij de DJ’s aan en wandelen via Heeten mee naar de Plas in Raalte. Gerd organiseert een sponsorloop en jamverkoop, en bij Henny kun je een ontspannende massage boeken. Welke actie zet jij op touw?

In het centrum van Raalte is het op zondagavond een gezellige bedoening. Er is een DJ op het plein, er zijn optredens en leuke activiteiten. De hele avond kun je jouw cheque inleveren en rond 20.00 uur halen we de DJ’s binnen en zwaaien we het volgende team uit. Dat team zal via Mariënheem en Haarle naar Holten wandelen.

Kom zelf in actie
Kom ook zelf in actie of organiseer iets met je vrienden, buurt of vereniging. Je actie aanmelden kan via npo3fm.nl/seriousrequest. Op de website vind je ook inspiratie en meer informatie.

Meelopen of doneren
Dit jaar is het ook mogelijk om, net als de medewerkers van de gemeente, mee te lopen met de DJ’s. Je kunt je inschrijven voor een etappe naar keuze. Dat betekent dat je tussen de 17-20 kilometer meewandelt. Je kunt ook rechtstreeks doneren via npo3fm.nl/seriousrequest.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.