Denne kan niet meer naar de kapper

Verplicht met een winkelwagentje in de supermarkt omdat dan de afstand vanzelf groter is.
Contactloos betalen tot 100 euro en natuurlijk geen blokjes proefkaas meer op de balie. Het is mooi te zien hoe inventief we contact mijden.

Door Denne van Knöldert

De pakketbezorger die voor jou de handtekening zet als jij hem de laatste drie nummers van een identiteitskaart geeft, waarna je zelf het pakketje uit zijn busje mag pakken… Ik had geen ID bij de hand maar zei dat ik de laatste drie cijfers wel uit mijn hoofd wist. Hij geloofde daar geen zak van, maar ging akkoord.

We kregen ook bericht van fietsenmaker Kruiper:
Verkoop van fietsen enkel na afspraak. Onderdelen/accessoires telefonisch of via mail bestellen, dan liggen ze klaar bij de balie. Alleen nog noodzakelijke reparaties, waarbij mensen die de fiets voor hun werk nodig zijn voorrang krijgen.
Ik stelde de derailleur daarom zelf bij, maar maakte meer kapot dan me lief was.

Een echtpaar dat de kinderkamer ombouwt tot werkruimte en afspraken maakt wie daar welk deel van de dag kan zitten werken. Digitaal vergaderen en je niet storen aan een huisgenoot van je collega die achterlangs loopt. Een kijkje in diverse studentenkamers tijdens live-college.

Hairstyling Mariël stuurt ook een mail naar al haar klanten. Vooral de klanten die hun haar geverfd hebben en nu ‘in de uitgroei’ zitten. Dat is dat je haar verder groeit in zijn eigen kleur: “Zit jij met een uitgroei en kan je de tijd niet overbruggen en/of heb je een product nodig? Dan maken wij graag jouw unieke recept klaar! Deze kan je, op afspraak, ophalen in de kapsalon. Hier zullen we je dan helpen met de juiste uitleg voor het inzetten en je de juiste tools meegeven.”

Die kapper dicht, misschien wel tot aan de zomer. Dat gaat nog een mooi straatbeeld geven 😉

Tags

Voeg reactie toe

Klik hier om een reactie achter te laten