Bert Terlouw lijkt wel klaar met D66 en doet niet meer mee aan volgende verkiezingen

Bert Terlouw, fractievoorzitter van D66 Raalte, twijfelt ernstig aan zijn eigen partij, nu de Tweede Kamer, inclusief zijn eigen partijleden, een motie over meer loon voor het zorgpersoneel heeft laten sneuvelen.

Terlouw op Facebook: “Klappen voor de zorg, maar geen boter bij de vis willen doen. Bah !! De motie was voor mij (en tienduizenden anderen) een heel principieel punt. Het is de zoveelste domme beslissing op rij. Feitelijk begin ik zachtjesaan ernstig te twijfelen of ik nog wel actief lid wil blijven voor D66.

Ik heb me al wel voorgenomen om als D66 fractievoorzitter-gemeenteraadslid niet meer hard te lopen voor de partij ( ook niet met de campagne voor TK21) , en heb ook besloten in ieder geval niet meer mee te doen met de volgende gemeenteraadsverkiezingen.

Ik ga me beraden.”

1 reactie

Klik hier om een reactie achter te laten